MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

Repozitorij

Obavijesti

23.01.2023
Pozivaju se studenti 1. godine preddiplomskih dvopredmetnih studija da preko sljedećeg linka:  https://www.terminko.hr/lokacija/bacvice2  zakažu termin za sistematski pregled. Studenti su obavezni ponijeti zdravstvenu iskaznicu i indeks ukoliko ga još uvijek imaju u papirnatom izdanju, a ukoliko boluju od nekakvih kroničnih bolesti potrebno je ponijeti i specijalističke nalaze.  
17.01.2023
Sveučilište u Splitu objavljuje N A T J E Č A J za dodjelu stipendije Sveučilišta u Splitu za akademsku godinu 2022./2023. Sveučilište u Splitu, sukladno odredbama Pravilnika raspisuje Natječaj za dodjelu do 137 stipendija studentima Sveučilišta u Splitu za akademsku godinu 2022./2023. Stipendije se dodjeljuju za razdoblje od 1. listopada 2022. do 30. rujna 2023. godine. Ukupni godišnji iznos stipendije po studentu iznosi 1.274,16 eura odnosno 106,18 eura mjesečno. Više informacija i obrasce možete pronaći na linku.
16.01.2023
Raspisuje se natječaj za upis kolegija „Stručna praksa u nastavnoj bazi“ na sveučilišnom diplomskim studijima Hrvatski jezik i književnost ( 1 student/ica)  i Povijest (1 student/ica) u ljetnom semestru akademske godine 2022./2023. Zainteresiranim kandidatima nudi se sljedeći program: Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje  Zlatna vrata, Split  -aktivnosti podučavanja hrvatskog jezika za strance i povijesno-kulturnog naslijeđa grada Splita i okolice (2 mjesta -1 student/ica hrvatskog jezika i književnosti i  student/ica povijesti) S obzirom na potrebe iskazane u programu za koji se raspisuje natječaj, na natječaj se mogu prijaviti studenti 2. godine te apsolventi navedenih diplomskih studija . Prijava se šalje isključivo elektronskom poštom na adresu: strucna.praksa@ffst.hr Prijave se zaprimaju zaključno s 23. siječnja 2023. Za više informacija, pogledati ovdje.
10.01.2023
Obavještavaju se studenti da će prijave ispita preko Studomata za zimski ispitni rok 2022./2023. biti omogućene od 19. siječnja 2023.
21.12.2022
Želimo Vas obavijestiti da je partnersko Sveučilište u Brestu pripremilo poziv za sudjelovanje u studentskim praksama za studente diplomskih studija diljem SEA-EU Alijanse.  Studentima koji budu odabrani u ovom pozivu će, osim  financijske potpore u okviru projekta Erasmus + mobilnosti, biti dodijeljena i dodatna sredstva , koja po zakonu u Francuskoj pripadaju svima čije prakse traju duže od dva mjeseca. Ponuđene  studentske prakse  podijeljene su u 6 tematskih skupina, među kojima su i  društvene znanosti  i  književnost .    U nastavku Vam dostavljamo četiri aktivne ponude koje posebno odgovaraju studentima Filozofskog fakulteta (na poveznici u nastavku su vidljivi svi detalji o samoj praksi, trajanju prakse i pripadajućim sredstvima na koja student ostvaruju pravo prilikom prijave): stručna praksa na  Institut de Géoarchitecture  ( Géoarchi ) na temu izvora svjetlosnog onečišćenja i njihovog utjecaja na turizam, bioraznolikost te dobrostanje društvenih agenata; trajanje: 5 mjeseci (detaljnije informacije dostupne su na  linku , a rok za prijavu je 15. veljače 2023.)   stručna praksa u  Laboratoire d'études et de recherche en sociologie  ( LABERS ) na temu održive mobilnosti ; trajanje: 5 mjeseci            (detaljnije informacije dostupne su na  linku , a rok za prijavu je 10. siječnja 2023.)   stručna praksa u laboratoriju  Héritages et Constructions dans le Texte et l'Image  ( HCTI ) na temu prikupljanja podataka i jezične analize primjera emergencije u suvremenim društvima; trajanje: 2 mjeseca (detaljnije informacije dostupne su na  linku , a rok za prijavu je 28. veljače 2023.)   stručna praksa u  Centre d'étude des correspondances et journaux intimes  ( CECJI ) na temu intimnog pisanja te istraživanja upotrebe motiva mora u književnosti; trajanje: 5 mjeseci (detaljne informacije dostupne su na  linku , a rok za prijavu je 28. siječnja 2022.) Za više detalja i informacija, ali i pomoć pri prijavi, molimo studente da se jave Uredu za provedbu projekta SEA-EU putem e-mail adrese:   seaeu@unist.hr . 
17.11.2022
Mihael Frančić s Odsjeka za slikarstvo Umjetničke akademije u Splitu (mentori: Viktor Popović, red. prof. art i Neli Ružić, doc. art.) i Blaženka Miše s Odsjeka za povijest umjetnosti i Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta u Splitu (mentor Dalibor Prančević, izv. prof. dr. sc.) su pobjednici ovogodišnjeg 5. izdanja nacionalnog natječaja A4 kojega raspisuje Galerija umjetnina u Splitu i namjenjuje studentima diplomskih studija likovnih akademija i studentima povijesti umjetnosti. Izložba Mihaela Frančića Ennui uz kustosku suradnju Blaženke Miše svečano je otvorena u Galeriji umjetnina u Splitu u utorak, 15. studenoga 2022. godine u 20 sati. “Dugogodišnji doživljaji otuđenosti, depresije i straha kao aktualni tereti generacije Z, rezultirali su samonametnutom autorovom izoliranošću koja je ponajviše i dovela do njegovog eskapizma u sfere digitalnih medija, dok se osjećaji koji su se razvili sažimaju u zajedničku riječcu ennui. Originalno naslovna imenica francuskog jezika, ennui, u prijevodu na hrvatski jezik stoji za riječi dosada, bezvoljnost i nezadovoljstvo proizašli iz nedostatka životnog uzbuđenja. Spomenuti opisi postaju inspiracija za temu novog Frančićevog ciklusa. Umjetnik Mihael Frančić stvara ciklus od osam psiholoških autoportreta donoseći njima svoje unutarnje stanje koje se odražava u depresiji, letargiji, anksioznosti te traumama. Iskustvene traume doživljene putem verbalnog i fizičkog nasilja pretočile su se u želju za izbjegavanjem nepotrebna isticanja pred masama. Ovoga puta umjetnik svjesno izlaže sebe na platnu.“ (iz teksta Blaženke Miše)  
02.11.2022
Raspisuje se natječaj za provođenje stručne prakse u nastavnim bazama Filozofskog fakulteta u Splitu, u ljetnom semestru akad. god. 2022./2023. unutar slijedeće nastavne baze Fakulteta, za studente/ice Učiteljskog studija.
11.10.2022
Raspisuje se natječaj za upis kolegija „Stručna praksa u nastavnoj bazi“ na sveučilišnom diplomskom studiju Povijest umjetnosti u zimskom semestru akademske godine 2022./2023.
14.09.2022
Studentski poduzetnički inkubator Ekonomskog fakulteta i Poduzetnički centar Split u sklopu projekta "AktivniST" u rujnu organiziraju ciklus edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja kroz koje ćemo ugostiti razne stručnjake iz privatnog sektora, javnog sektora i neprofitnih organizacija koji će na primjeru svojih projekata i aktivnosti predstaviti kako oni doprinose, a kako svi mi to možemo doprinijeti, ostvarivanju UN Ciljeva održivog razvoja unutar područja u kojem djeluju i posluju. Program aktivnosti  
12.09.2022
Povodom objavljenog Natječaja za mobilnost u svrhu Erasmus studija, pozivamo sve zainteresirane studente na Erasmus+ info dan  https://www.unist.hr/me%C4%91unarodna-suradnja/novosti/erasmus-info-dan-putem-zoom-aplikacije-13-9-2022  putem Zoom aplikacije. Erasmus info dan održat će se u sljedećem terminu: utorak, 13.9.2022. u 13 h. Info danu je moguće pristupiti u navedenom terminu preko sljedeće poveznice  https://us02web.zoom.us/j/89816814937?pwd=Z0FxNy9ZcDRRdmowY0ttcm4rV3p2QT09
22.07.2022
Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu upisuje studente na besplatan online tečaj kineskog jezika za početnike. Prijave su otvorene od 21. srpnja do 21. kolovoza 2022., a primaju se isključivo preko online obrasca. Sve piše u priloženim dokumentima. Poveznica za prijave (online obrazac) https://forms.gle/5WZiNwwzezYzrhnMA Poveznica za .pdf dokument Tečaj kineskog jezika za početnike_Informacije za upis i prijave 02_2022 http://tiny.cc/upisi_rujan2022
03.05.2022
Last minute ponuda za sudjelovanje na ljetnoj školi u Ohridu: ENVIRONMENTAL PROTECTION 4.-10.7.2022.  Osiguran smještaj, obroci, izleti. Participacija 150 eura.  
12.04.2022
Raspisuje se natječaj za upis kolegija Stručna praksa u nastavnoj bazi na diplomskom studiju Hrvatski jezik i književnost Filozofskog fakulteta u Splitu, u ljetnom semestru akademske godine 2021./ 2022.
07.04.2022
Veleposlanstvo Republike Koreje u Zagrebu i Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Seulu raspisuju natječaj za izradu logotipa u sklopu obilježavanja 30. obljetnice diplomatskih odnosa između Koreje i Hrvatske tijekom 2022. Pobjednički logo upotrebljavat će se u obje države za događaje i promidžbene materijale povezane s 30. diplomatskom obljetnicom.  Detalji natječaja dostupni su na sljedećoj poveznici: https://overseas.mofa.go.kr/hr-hr/brd/m_9050/view.do?seq=761640&page=1
07.03.2022
Europska komisija provodi u sklopu evaluacije kvalitativnog okvira za pripravništvo ( Quality Framework for Traineeships - QFT ) s ciljem poboljšanja pripravničkog staža širom Europske unije. Ova anketa,  namijenjena   mladima sa ili bez iskustva u pripravništvu , prilika je da mladi iskažu svoje stavove vezane uz pripravništvo te podijele svoja iskustva, izazove i mišljenja o budućim mjerama politike u ovom području. Dostupna je na hrvatskom jeziku, anonimna je i nalazi se na ovoj poveznici:  https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/15bf4662-0944-70c9-521a-61e02ca5cdd8 . Rok za ispunjavanje ankete je  13. ožujka 2022. 
02.03.2022
Želiš na Erasmus?  ESN Split tu je da ti pomogne!   Erasmus+, program koji ti daje mogućnost da živiš i studiraš u stranoj državi, a još ti je to i plaćeno. Zvuči kao san, zar ne? Može postati stvarnost! Otvoren je Natječaj za Erasmus+ studijsku mobilnost u sljedećoj akademskog godini i razmišljaš o prijavi, ali si izgubljen/a u moru papirologije i zahtjeva, a pitanja su brojna? Ne znaš što bi napisao u motivacijsko pismo? Što treba ići u CV? Kako pronaći smještaj? Kako pronaći i odabrati predmete? Polažu li se ispiti na engleskom jeziku? Mogu li učiti portugalski/španjolski/talijanski/češki... ? Dođi i poslušaj ljude koji su sve to već prošli, a voljni su pružiti svoju pomoć i odgovoriti na sva pitanja koja bi mogao imati. Također, poslušaj i pitanja i ideje svojih kolega koji se prijavljuju na Erasmus, i bez straha kroči u ovu novu avanturu. Kada: Subota 5.3.2022. u 11:30h Gdje: Google Meet  https://meet.google.com/gvd-vzrr-tcr   Vidimo se na početku vaše nove avanture!     Ana Batinić Culture and Mobility Officer culture@esnsplit.com Contact phone: +385 98 131 1468 ------------------------------------ Erasmus Student Network - ESN Split Zrinsko-frankopanska 38 21000 Split, Croatia www.esnsplit.com  
22.02.2022
Povodom francuskog predsjedanja Europskom unijom (1. siječnja – 30. lipnja 2022.), Ministarstvo Europe i vanjskih poslova objavljuje natječaj za stipendije  « France Excellence Europa »  koji omogućuje studentima iz 26 zemalja Europske unije dobivanje stipendije za diplomske (Master) programe u nekoj od francuskih institucija visokog obrazovanja. Stipendije,  u trajanju od 12 mjeseci za upis na program M2 ili 24 mjeseca za upis na program M1,  dodijeljuju se za slijedeca područja sudija  : kultura i baština, obrazovanje, pedagogija, visoko obrazovanje, francuski jezik i civilizacija, strani jezici i civilizacije i europski studiji, zdravstvo, okoliš, digitalni mediji. Prijave su moguce i za programme na engleskom jeziku. Rok za slanje prijava je 15. ožujka 2022. Vi š e informacija na :  https://www.croatie.campusfrance.org/hr/natjecaj-za-stipendiju-france-excellence-europa
17.02.2022
Povodom objavljenog Natječaja za mobilnost studenata u svrhu studija,   Erasmus+ info dan održat će se  ponedjeljak, 21.2.2022. u 11 h.   putem Zoom aplikacije  https://www.unist.hr/novosti/me%C4%91unarodna-suradnja/erasmus-info-dan-putem-zoom-aplikacije-21-2-2022  .
17.02.2022
Sveučilište je objavilo poziv za iskaz interesa za s udjelovanje studenata završnih godina studija u jednogodišnjem plaćenom programu osposobljavanja  za radna mjesta u  Europskom patentnom uredu  (European patent Office - EPO) i  Uredu za intelektualno vlasništvo Europske unije  (European Union Intellectual Property Office - EUIPO). Program nudi mladim ljudima, različitih struka, koji su netom završili studije mogućnost stjecanja vrijednog profesionalnog radnog iskustva u multikulturalnom okruženju u gradovima EU u kojim djeluju EPO (Munchen, Njemačka) i EUIPO (Alicante, Španjolska). Iskazi interesa za sudjelovanje u programu se zaprimaju do 25. veljače 2022. , a više detalja o uvjetima natječaja možete pronaći u pozivu koji je objavljen na web stranici Sveučilišta:  https://www.unist.hr/novosti/znanost-i-tehnologija/prijavite-se-na-placenu-jednogodisnju-strucnu-praksu-u-europskom-patentnom-uredu-i-uredu-za-intelektualno-vlasnistvo-europske-unije   /_news/39291/PES Edition 2022-2023 - EUIPO-EPO FAQs for Universities and Candidates (1).pdf /_news/39291/EUIPO PES Programe - Informative Brochure (1).pdf /_news/39291/epo_slide_deck_2021_2022_edition (1).pdf
15.02.2022
Sveučilište u Splitu objavilo je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studija u okviru programa Erasmus+ u akademskoj godini 2022./2023.  Tekst Natječaja Upute za studente Rok za prijavu: 15. ožujka 2022. više
01.02.2022
Pozivamo sve studente zainteresirane za održivi razvoj, stručnu praksu u nastavnim bazama Fakulteta i/ili stručnu praksu u inozemstvu (uz stipendiju) da se uključe na INFO DAN ZA STUDENTE koji će se održati 02.02.2022. u 10:00 sati preko Google Meeta (kod: bcurko)
24.01.2022
Jeste li spremni za suočavanje s izazovima tržišta rada XXI stoljeća?  Kako poslodavcima dokazati da su kompetencije iz područja društvenih i humanističkih znanosti, poput  sposobnosti analitičkog i kritičkog mišljenja, pregovaranja, koordiniranja i upravljanja ljudima , zapravo ključne za uspješno rješavanje globalnih problema i postizanje  ciljeva održivog razvoja ? U sklopu projekta  SHOUT , Sveučilište u Splitu poziva sve zainteresirane studente društvenih i humanističkih znanosti na besplatnu 4-dnevnu edukaciju iz područja: Aktivnog sudjelovanja u kreiranju javnih politika Timskog rada i upravljanja konfliktnim situacijama Projektnog planiranja i managementa   Komunikacijskih i prezentacijskih vještina     Predavanja će se održati na Sveučilištu u Splitu Iili on-line, ovisno o epidemiološkoj situaciji, tijekom 4 dana u veljači 2022. Nakon uspješno odrađenog teoretskog dijela, studenti će imati priliku svoja znanja i vještine primijeniti u praksi, na konkretnim radnim zadacima, u konkretnim radnim organizacijama ( nastavnim bazama UNIST ) u Hrvatskoj ili - uz stipendiju koja pokriva putne i životne troškove- kod inozemnih  projektnih partnera , a pod mentorstvom svojih nastavnika, i na taj način steći dragocjeno radno iskustvo, preporuke poslodavaca, ali i 5 ECTS bodova. Više o projektu i prijave na  poveznici . i ma  INFO DANU  koji će se održati u srijedu 02.02.2022. u 10:00 sati (Google Meet: bcurko) Prijave se primaju do:  04.02.2022.  
24.01.2022
Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu upisuje nove polaznike na besplatan online tečaj kineskog jezika za početnike. Tečaj je namijenjen punoljetnim osobama sa znanjem engleskog jezika. Za upis je potrebno pristupiti motivacijskom ispitu koji će se održati u ponedjeljak 14. veljače 2022. u 18 sati. Prijave za motivacijski ispit su otvorene i trajat će do 30. siječnja 2022. u 22 sata , a prijaviti se možete ispunjavanjem online obrasca .    
07.01.2022
Nastava će se od 10. siječnja do 21. siječnja 2022. godine (do završetka nastave u zimskom semestru) održavati  online , prema važećem rasporedu sati nastave, putem Google meet platforme. Provjere ostvarenosti ishoda učenja (kolokviji, ispiti i dr.) održavat će se u zgradi Fakulteta, prema uputama predmetnih nastavnika. Studenti koji će zbog kolokvija boraviti u zgradi Fakulteta, a moraju se, prije ili poslije kolokvija, uključiti u online nastavu, isto mogu učiniti u učionicama Fakulteta, prema rasporedu nastave. Ispiti će se, tijekom zimskog ispitnog roka, održavati u zgradi Fakulteta, uz poštivanje svih važećih epidemioloških mjera. Ovisno o epidemiološkoj situaciji u narednom razdoblju, o svim izmjenama ili novim uputama za realizaciju nastavnog procesa, uključujući i ispitni rok, bit ćete pravovremeno obaviješteni.  Uprava FFST  
30.11.2021
The Government of Israel is pleased to offer scholarships to foreign students  
30.11.2021
Poduzetnički centar Split u suradnji sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu provodi projekt “Hack4Split” s ciljem doprinošenja rješavanju problema lokalne zajednice - područje Splita i okolice, osposobljavanjem i educiranjem mladih ljudi za aktivno građanstvo i socijalno poduzetništvo.
29.11.2021
Sveučilište u Splitu vas poziva da ispunite kratki upitnik na temu SEA-EU alijanse koji nam služi za prijavu novog SEA-EU projekta. Važno nam je da čujemo vaše glasove kako bi kreirali budućnost visokog obrazovanja prilagođenu vama.
16.11.2021
Splitski sveučilišni sportski savez sukladno planu i programu rada, organizira Unisport stolni tenis koji će se održati 25.11.2021. u Stolnoteniskom klubu Split, Ulica slobode 16 A, Split.
28.10.2021
Filozofski fakultet i Centar za savjetovanje studenata: edukativni film protiv diskriminacije i uznemiravanja na Sveučilištu u Splitu
19.10.2021
Talijanski institut za kulturu u Zagrebu organizirao je natjecanje u kreativnom pisanju naziva  Dante. Dal canto V ad oggi za osnovne i srednje škole te studente hrvatskih sveučilišta.  U natjecanju su sudjelovali studenti s odsjeka za talijanski jezik u Zagrebu, Splitu, Zadru, Rijeci i Puli.  Čestitamo našoj studentici Maji Klarić , koja je osvojila 2. nagradu u kreativnom pisanju na temu:  Lettera a Reverendo Frate Gennari   i mentoricama Cinziji Guardigli i Maji Bilić! 
06.10.2021
Filozofski fakultet u Splitu oglašava upis u zimski  semestralni tečaj Korejskog jezika, kulture i povijesti svim zainteresiranim polaznicima Tečaj se realizira u suradnji sa Hankuk University of Foreign Studies. Nastava će se odvijati u prostorijama Filozofskog fakulteta na adresi Poljička cesta 35.   Planirani početak nastave je 25. listopada (petak) u 17.00 sati, a proces zaprimanja prijava je kontinuiran do početka nastave . Trajanje (i cijena) tečaja : Semestralni tečaj Korejskog jezika, kulture i povijest traje deset tjedana, odnosno trideset sati ukupno, raspoređeno u tri sata tjedno. Tečaj je besplatan svim redovnim studentima te zaposlenicima Sveučilišta u Splitu , a ostali zainteresirani tečaj mogu pohađati po cijeni od 950,00 kn po osobi za cijeli semestar. Za grupe od petero zaposlenika ili više iz jedne tvrtke/organizacije – cijena je 800,00 kn po osobi.  /_news/35061/Podaci za uplatu 21.22..pdf Ispunjenu prijavnicu treba poslati na e-mail adresu koordinatorice tečaja jnovak@ffst.hr
01.09.2021
Studenti 1. godine (brucoši) koji su upisani na Filozofski fakultet u Splitu u srpnju 2021. trebaju na porti fakulteta u vremenu od 8. do 17. rujna 2021.  (radnim danom od 9 do 12 sati) osobno preuzeti aktivacijski kod za pristup Studomatu a kako bi mogli izabrati i upisati izborne predmete za zimski semestar akademske godine 2021.-2022.
06.08.2021
Otvorene su prijave za program za mlade koji organizira udruga Forum za održivi razvoj Zeleni prozor uz financijsku podršku Američkog veleposlanstva u Zagrebu. Radi se o drugom izdanju antikorupcijskog programa za mlade Youth Voice for Integrity, tijekom kojeg mladi uče o načinima na koje se korupcija manifestira u društvu (mediji, zdravstvo, obrazovanje i politika) uz predavače koji su stručnjaci u svojim područjima. Dodatno, sudionici dobivaju i priliku sami osmisliti vlastite inicijative kojima će se boriti protiv korupcije.  Program je namijenjen mladima u starosti od  16 do 24 godine , traje  od 2.-6. rujna 2021 . i održava se u  Varaždinu . Svi troškovi materijala, sudjelovanja, smještaja i prehrane  su u potpunosti pokriveni  (osim eventualnih putnih troškova).  Prijave su otvorene  do 17.8.2021 . Također, ako želite nominirati i direktno preporučiti nekoliko sudionika, slobodno nam se povratno javite s imenima i njih uputite da ispune obrazac, pa ćemo samu preporuku vrednovati kao dodatan plus pri ocjenjivanju prijave.  U nastavku se nalazi link na prijavni obrazac preko kojeg zaprimamo prijave, zajedno s linkovima na postojeće postove koji se mogu podijeliti.  Link na više informacija i prijavni obrazac:  https://forms.gle/Vg7YaNcR2kBGhyiK9 Link na Facebook post:  https://www.facebook.com/ZeleniProzor/posts/4696043030424638 Link na Instagram post:  https://www.instagram.com/p/CR7C2vcM020/  
09.02.2016
Tim Srca izveo je aplikativno rješenje kojim se na lak i jednostavan način može generirati i ispisati elektronska potvrda o statusu studenta. Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta zatražilo je od Srca da u okviru aktivnosti oko izgradnje sustava  e-Građani izvede novu uslugu koja bi svim studentima omogućila da zatraže i dobiju dokument kojim se može dokazati studentski status sukladno evidenciji izdanih studentskih isprava.
27.06.2014
U svim poslovnicama Splitske banke studenti za uplate na račun Filozofskog fakulteta u Splitu oslobođeni su plaćanja naknade.
18.03.2016
Kao rezultat suradnje MZOS-a, Srca i tvrtke Microsoft Hrvatska, sva visoka učilišta, kao i sve obrazovne institucije, mogu koristiti besplatni programski paket Office 365 online, a uz to je svakom profesoru i studentu s javnih visokih učilišta i javnih znanstvenih instituta omogućena i instalacija alata Office 365 ProPlus na pet računala i mobilnih uređaja (tableta, pametnih telefona). Besplatan pristup alatima koji se nalaze u oblaku i pružaju mnoštvo funkcionalnosti vezano uz zajednički rad, moguć je uz korištenje elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr. Korištenjem Office 365 usluge, uz već poznate Office alate, studentima je, između ostalog, omogućeno i da 1 TB svojih podataka pohrane u oblaku, sinkroniziraju unesene promjene na različitim uređajima kao i korištenje brojnih platformi za komunikaciju i suradnju kao što su OneNote, Sharepoint online, Exchange Online, Skype for Business, Yammer, te standardne Office alate (Word, Excel, PowerPoint, Outlook), a sve to uz najviše standarde privatnosti i sigurnosti. Poveznica Microsoft Office portal: portal.office.com