MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
doc. dr. sc. Anita Mandarić Vukušić

Kontakt
amandari@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


Obavijesti

08.10.2021
Institut za razvoj obrazovanja (IRO) nudi posjetiteljima obilazak virtualnih štandova izlagača, uz zanimljiv popratni program za učenike, studente, njihove roditelje, ali i za nastavnike i istraživače. Institut za razvoj obrazovanja (IRO) organizira 17. Sajam visokog obrazovanja i stipendija (SAS), kako bi svim zainteresiranim posjetiteljima omogućio da uspješno upišu studij, onima koji studiraju da što uspješnije studiraju zahvaljujući financijskoj potpori ili korisnoj stručnoj praksi te svima koji završavaju studij da budu što uspješniji u prelasku na tržište rada. SAS je neprofitni sajam koji IRO organizira kako bi omogućio učenicima i studentima da realiziraju svoje obrazovne potencijale. SAS je ponovo u online izdanju, a održat će se u srijedu, 13. listopada 2021. od 10 do 16 sati. Sajmu se pristupa putem web stranice IRO-a  www.iro.hr . Posjetitelji mogu razgledati SAS potpuno besplatno uz unaprijed ispunjenu prijavnicu. Kako bi na vrijeme dobili upute za pristup virtualnom SAS-u, zainteresirani mogu obrazac preuzeti i  OVDJE .
20.09.2021
Poštovani studenti, Poduzetnički centar Split zajedno sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta u Splitu, u sklopu projekta “Studentski digitalni HUB”, pripremili su novi set radionica i edukacija za studente i mlade. Do kraja rujna vas očekuju edukacije na temu "Vodstvo i liderstvo". Više informacija možete naći u nastavku:  /_news/37512/Studentski digitalni HUB u rujnu.pdf
10.09.2021
Poštovani studenti,  Hrvatski ured za kreativnost i inovacije otvara prijave za volontere za LEAP Summit na koje se možete prijaviti putem poveznice: https://leapsummit.com/volunteer-leap-summit/  . LEAP Summit je jedna od najvećih međunarodnih konferencija za mlade profesionalce koja se svake godine održava u Zagrebu. Posljednja dva izdanja konferencije su zbog pandemije bila u online obliku no posljednje offline izdanje u  2019. godini okupilo je +3,500 sudionika iz 40+ zemalja te više od 100+ predavača na 4 paralelne pozornice. Fokus konferencije je na multidisciplinarne teme vezane uz tehnologije, IT, poduzetništvo, razvoj karijere i inspirativne priče. Konferencija je besplatna za sve odabrane sudionike. Također, organiziraju se tečajevi i webinar koji su potpuno besplatni. Prvi webinar je vezan uz temu zapošljavanja mladih i izradu CV-a te prilagođavanje istog za određene poslove. Webinar će se održati 9.9. u 17 sati putem ZOOM-a. Voditeljica radionice je Martina Raškaj, savjetnica za životopise i zapošljavanje. Poveznica za prijave:  https://forms.gle/oY3VYF93ZQEwmqw56 .
20.08.2021
Poštovani studenti, tvrtka MTS online ( https://mtsonline.hr/ ) iz Varaždina nudi studentima mogućnost stalnog zaposlenja. Na poveznici možete pronaći detaljniji opis poslova i jezika koji se traže. Stretno! Natječaj za posao prevoditelja
28.05.2021
Istraživanje potreba studenata za sudjelovanjem na radionicama Poštovana studentice! Poštovani studentu! Na poveznici se nalazi upitnik kojim se žele ispitati potrebe studenata za sudjelovanjem u radionicama na temu profesionalnog razvoja. Sva pitanja su anonimna, a rezultati će se koristiti isključivo za organizaciju radionica pri Centru za planiranje i razvoj karijera na Filozofskom fakultetu u Splitu. Stoga, ljubazno Vas molimo da na sva pitanja iskreno odgovorite. Unaprijed zahvaljujemo na Vašim odgovorima.